Драма Депа и Хердове се не стишава

Агенције
Драма Депа и Хердове се не стишава

Бура након раскида глумца Џонија Депа и глумице Амбер Херд не јењава, а ускоро ће се суочити на суду због њених оптужби да ју је брутално претукао.

Славни глумац је изјавио да захтијева од својих адвоката да Амбер дође на суд, како би под заклетвом свједочила о наводним батинама.

Ову идеју подржавају и његови браниоци, који сматрају да глумица мора да се суочи са Депом и да у његовом присуству свједочи о бруталном насиљу за које га је оптужила у мају.

Како преноси портал ТМЗ, у документу се наводи да уколико глумац не буде био присутан током Амбериног свједочења под заклетвом, могао би да изгуби случај, што би на њега утицало финансијски, емотивно, а одразило би се и на његову каријеру.

Амбер је оптужила Депа да намјерно успорава развод, јер упорно одбија да суду преда сву потребну документацију.

Она је захтјев за развод брака поднијела почетком маја, након што је у јавности изнијела оптужбу да ју је Деп физички напао.

Међутим, Депов правни тим тврди да глумац неће поднијети документа све док Хердова не потпише споразум о приватности, који би је обавезао на ћутање о браку са Депом, што она одбија да уради. Упркос томе што ускоро бивши супружници већ мјесецима комуницирају једино посредством адвоката, амерички таблоиди Депово понашање тумаче као очајнички покушај остављеног мушкарца да врати жену коју воли. Суђење је заказано за 6. август.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана