Драгана Мирковић о партнерима са којима је била прије Тонија

ГС
Драгана Мирковић о партнерима са којима је била прије Тонија

Пјевачица Драгана Мирковић се након 24 године разводи од супруга Тонија Бијелића, са којим има кћерку Мануелу и сина Марка.

Својевремено је признала са колико мушкараца је била прије Бијелића.

- Тони ми је био четврти момак. Не могу да лажем да сам имала десеторицу, када нисам - рекла је тада Драгана и додала:

- Нисам жељела да људи причају "Сад је са овим, па је сада са оним"... Било ме је срамота шта ће народ рећи и можда ме је то спутавало да у животу имам више партнера. Умијем жестоко да се заљубим, а да временом баш заволим партнера. Посљедњи момак којег сам имала прије Тонија није био особа за брак, иако сам ја то мислила. То ме је баш ражалостило, али када погледам са ове дистанце, не жалим. Пресрећна сам што је Тони ушао у мој живот. Он је моја права љубав, са њим могу и на крај свијета - испричала је раније пјевачица.

Драгана и Тони су имали интимно општинско вјенчање у Аустрији:

- Све то је протекло скромно. Наша земља је била под санкцијама, па нико од моје фамилије није могао да дође јер нису добили визу. Због тога смо имали мало гостију на вјенчању. Чак и Тонијева фамилија је била спријечена да дође, тако да нас је било свега двадесетак.

Драгана је прије брака са Тониијем била у емотивној вези са Зораном Башановићем, бизнисменом и политичаром који је чак био и њен менаџер.

Зоран је 2010. године рекао да није у контакту са Драганом, али се исто тако присјетио занимљиве анегдоте из периода њихове љубави.

- Много времена смо тада боравили ван земље, а када нисмо радили, ишли смо што даље, јер смо једино тамо имали мир. Постоје туристичка вјенчања на далеким дестинацијама и острвима гдје људи склапају брак из зезања. Тако смо се Драгана и ја вјенчали у једној капели у Лас Вегасу, као и многи познати парови, али то вјенчање није нигдје заведено и не важи. Ако је то било то неко тајно вјенчање о којем се причало, сад више није - рекао је Башановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана