Ђоковић je хтио да је жени, али га је одбила

Мондо
Ђоковић je хтио да је жени, али га је одбила

Ђорђе Ђоковић можда је данас у срећном браку са Сашком Веселинов, али прије него што ће упловити у мирну луку са лијепом водитељком и предузетницом, јавности је била више него занимљива његова веза са заносном Тијаном Ралић, тада студенткињом.

Шушкало се да је млади Ђоковић луд од љубави за њом, те се чак спомињао и брак, но њихова веза је ипак пукла. Дуго се причало о разлозима раскида, испредале су се и различите приче, а онда је својевремено сама Тијана открила детаље њиховог односа.

Она је једном приликом на свом Инстаграму потврдила да је Ђоковић желио да се ожени њоме, али да је умјесто тога услиједио раскид.

"Да ли је истина да је бивши хтио да се вјенчате, а ти не и да си зато раскинула?", гласило је питање на Инстаграму.

"Истина је да је желио, а ја не, али га нисам због тога оставила", написала је Тијана тада, а онда наставила да одговара на питања о раскиду:

"Мени је било ужасно тешко јер сам се све надала да ће се нешто промијенити, али када прерастеш особу и однос уопште, не вриједи надати се да ће бити боље, тако да пресеци одмах. Свако чекање само отежава и теби, а и особи са којом си у вези".

Након краха ове романсе, Ђоковић је наводно дуго патио, а писало се и да ју је једва преболио. Њега су касније повезивали и са бројним познатим дамама све док његово срце није украла Сашка.

Са друге стране, и лепа Тијана је данас у срећном односу, те се чак остварила и као мајка у јулу прошле године. 

Она је са фудбалером Алексом Дамјанцем добила сина којем су дали име Лука, а славна љепотица редовно качи на свој Инстаграм како фотографије са малишаном на ког је неизмјерно поносна, пише Мондо,

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана