Дизнијева звијезда постала порно глумица

GS
Foto: X.com

Бивша Дизнијева звијезда Мејтланд Ворд одлучила је прије неколико година да постане порно глумица.

Прославила се 1990-их улогом у Дизнијевом ситкому "Дјечак упознаје свијет". Седам сезона је емитовано на каналу АБЦ од 1993. до 2000. године, а сада је проговорила о предрасудама које многи људи имају о њој.

"Постоји велика стигма да су људи који се баве порнографијом, посебно жене, ушли у ову индустрију из једног од сљедећих разлога: они су луди, користе дрогу, претрпјели су сексуално насиље, њихове породице их мрзе или их не воле. Ријетко се говори о томе како се жена оснажује 'продајом' своје сексуалности. Друштво генерално има изузетне проблеме да препозна и прихвати успјех сексуалне раднице", рекла је глумица.

Она је навела и да то не значи да поменути проблеми не постоје, али да је погрешно што их људи скоро увијек повезују са порнографијом. Она је додала да је љута јер звијезде филмова за одрасле стално морају да се бране и објашњавају зашто раде посао који воле, преносе б92.

"Многи од њих лажу о својој професији, крију се иза лажних имена и имају истински страх од физичког и економског насиља" рекла је она.

Мејтланд настоји да увијек отворено прича о порнографији. Она вјерује да бити сексуално слободан значи бити "истински ослобођен".

"Количина успјеха и новца који жене могу да добију у овој индустрији никада није била већа. Са порастом платформи као што је Only Фанс, жене никада нису имале већу контролу над стварима које су мушкарци одувијек контролисали. Једина ствар која нас спречава да идемо до краја је табу који влада", рекла је она.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана