Дивљи дjечак са бумерангом из Побјешњелог Макса привукао је пажњу многих: Ево како изгледа данас

Г.С.
Дивљи дjечак са бумерангом из Побјешњелог Макса привукао је пажњу многих: Ево како изгледа данас

Дивљи дечак са бумерангом освојио нас је у култном филму, а ево како изгледа и чиме се бави након више од 30 година од како се одрекао глумачке кааријере.

Емил Минти се прославио у филму "Побјешњели Макс: Путни ратник" у коме је одиграо своју најзапаженију улогу, међутим на крају је одустао од глумаче каријере.

Култни филм Побјешњели Макс један је од фаворита из његове франшизе, у којој је, осим Мела Гибсона, једну од најзапаженијих улога имао, данас 51-годишњи Емил Минти, играјући дивљег пустињског дјечака који је освојио срца гледалаца.

Иако ништа није изговорио, брзо се спријатељио са главним ликом Максом, након што га је спасао од смрти. Касније се испоставило да је он заправо био главни наратор филма, али и поред тако важне улоге у историји научнофантастичне кинематографије, Емил више није био заинтересован за глуму.

Тада, са свега девет година, Емилу је улога дивљег дјечака био први глумачки подухват, а годинама касније Минти је глумио само у неколико аустралијских телевизијских и филмских продукција прије него што је отишао у пензију са 18 година.

По завршетку глумачке каријере постао је власник златаре у Сиднеју, а данас је и отац двоје дјеце и ретко се појављује у јавности. Посљедњи пут виђен је 2016. године на изложби стрипова и научне фантастике Winter Con New у Њујорку, гдје се дружио са својим колегама и фановима, те је то уједно и посљедњи пут да је виђен у јавности окружен фановима, пише dnevnik.hr.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана