Дикаприо ужива са Питовом бившом

Агенције
Дикаприо ужива са Питовом бившом

Леонардо Дикаприо виђен је како се одмара на луксузној јахти у Кану, а друштво му је правила колегиница Џулијет Луис.

Филмски фестивал у Кану ових дана окупио је највеће холивудске звијезде, које су једнако уживале на филмским премијерама колико и на лудим журкама. Изгледа да је некима од њих сада одмор пријеко потребан, и то одмор са стилом.

Холивудски заводник Лео Дикаприо искористио је сунчан дан у Кану релаксирајући се на јахти дугој скоро 140 метара. Заједно са њим на палуби се сунчала и његова колегиница Џулијет Луис, са којом је он 1993. године глумио у филму “Шта изједа Гилберта Грејпа”.

Џулијет је тада била у вези са Бредом Питом, са којим је и данас остала у пријатељским односима. Глумица је снимцима и фотографијама на “Инстаграму” показала како изгледа унутрашњост јахте, те се похвалила да има пријатеље “са великим играчкама”.

Недавно се шушкало да су Ријана и Леонардо Дикаприо у вези, па су сада ове фотографије збуниле јавност. У посљедње вријеме Рири и Леонардо често су заједно били на журкама. Шта се заправо десило и због чега се већ неко вријеме не појављују заједно у јавности, још увијек није познато.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана