Дијана Милојковић однијела двије титуле

Агенције
Дијана Милојковић однијела двије титуле

Српска мисица Дијана Милојковић је на недавно одржаном такмичењу "World Next Top Model 2014" у Бејруту освојила чак двије титуле: мис Европе и мис спорта.

Ова љепотица из Ћуприје, студирала је два факултета, тренутно је на завршној години фармације, а мастер студије из индустријско-економског менаџмента је већ завршила.

Према њеним ријечима из Либана је понијела најљепше успомене и презадовољна је оствареним пласманом.

- Добити награду за мис Европе на интернационалном такмичењу је велика част. Потајно сам и прижељкивала титулу мис спорта, будући да се цијели живот бавим тенисом и плесом - рекла је Дијана која је на такмичењу била једна од миљеница организатора и такмичарки.

Ова прелијепа дјевојка из Србије је 2009. године учествовала на избору за мис Србије и тада је освојила титулу мис фотогеничности и пласирала се у топ пет, освојивши четврто мјесто. Након националног квалификационог такмичења, отпутовала је на Филипине, гдје се такмичила на избору мис Земље.

Она је изјавила тада да је од малих ногу жељела да се бави манекенством и да су јој се остварили снови. Ипак, рекла је да када заврши факултет жели да отвори апотеку и покрене сопствени бизнис а вољела би и да се бави политиком.

- Надам се да ћу толико успјешна бити у животу да ћу једнога дана имати прилику да се кандидујем и за предсједника - изјавила је Дијана прије избора у Филипинима.

Милојковићева се тренутно одмара на Малдивима, након чега је очекује рад на бројним пројектима, како у земљи, тако и у иностранству.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана