Депу пријети 10 година затвора

Агенције
Депу пријети 10 година затвора

Славни глумац Џони Деп могао би завршити иза решетака због одлуке да своја два пса илегално уведе у Аустралију.

Аустралијски медији пишу да, уколико овај случај заврши на суду и звијезда филмова "Пирати са Кариба" буде проглашена кривим, суочиће се са казном од десет година затвора или максималном новчаном казном од 265.000 долара.

Деп се раније овог мјесеца нашао у проблему када је приватним авионом отпутовао у Аустралију са својим јоркширским теријерима Пистолом и Буом и тиме прекршио строге аустралијске законе.

Страни медији пишу да је истрага показала да ни глумац ни остали путници у авиону нису пријавили присуство паса те да је то откривено тек након што су на друштвеним мрежама освануле фотографије Депових љубимаца из локалног фризерског салона за псе.

Аустралијски министар пољопривреде Барнаби Џојс претходно је запријетио да ће пси бити успавани уколико их Џони не одведе из државе у року од 50 часова.

- Ако почнете да дозвољавате филмским звијездама, чак и ако су два пута проглашени за најсексепилнијег мушкарца, да улазе у земљу са љубимцима, зашто онда не дозволимо свима да крше закон - рекао је Џојс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана