Деп опет добио тужбу

Агенције
Деп опет добио тужбу

Два тјелохранитеља су већ тужила глумца Џонија Депа (55) јер су му, како кажу, “глумили дадиље и брисали коку с носа”, а сада га тужи и менаџер Грег Роки Брукс.

Звијезда “Пирата с Кариба” у посљедње вријеме пуни ступце испадима, а након што су се медији расписали како је због дроге и алкохола смршао и изгледа болесно, Деп је изгубио контролу на сету па је ударио менаџера и викао на њега.

Испад се догодио док је Грег радио на документарном филму “Град лажи”. Неке сцене су се снимале испред хотела, за што је Грег морао добити одобрење од града. Брукс је требало да заустави снимање и пресели цијели сет у хотел, али је Џони сваки пут тражио да продужи снимање вани, све док му градске власти нису наредиле да се премјесте у хотел. Грег је позвао и дежурног полицајца да му помогне да глумцу саопшти вијест, на што је проблематични Џони потпуно полудио. Свједоци кажу да је био пијан.

Да Деп у Холивуду још има утицаја показује и то да је Грег добио отказ три дана након што је одбио потписати да због овог неће тужити Депа. Џони је тренутно на суду и с бившим менаџером и адвокатима, те с бившим тјелохранитељима.+

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана