Деми Мур у вези са српском стилисткињом

Г.С.
Деми Мур у вези са српском стилисткињом

Славна холивудска глумица није званично потврдила нити демантовала везу с Машом Манџуком, а папраци су их небројено пута ухватили заједно.

Деми Мур позната је по свом таленту и љепоти, али и по бурном љубавном животу. Била је удата за рокера Фредија Мура 1981. године и заједно су били до 1985.

Такође, била је у браку са славним глумцем Брусом Вилисом од 1987. до 2000. и пар заједно има три кћерке Рамер, Скаут и Талулу.

Од 2003 до 2013. је била у браку са глумцем Ештоном Кучером и подсјетимо, у јавност је процурила вијест да ју је Кучер варао и да ју је често наговарао и на секс у троје.

Ипак, након три брака, славна глумица је пронашла своју љубавну срећу. Наводно је њено срце освојила, четрдесетчетворогодишња стилисткиња родом из Србије, Маша Манџука.

Портал Радар наводи да су Деми и Маша већ неколико година у вези и да се наводно виђају у тајности.

Честитка коју је Маша упутила Деми за рођендан, дјелује као да се више не скривају своју везу:

“Срећан ти рођендан, прекрасни анђеле! Захвална сам на девет година колико си у мом животу”, написала је Маша и додала емојије срца, анђела и шарене дуге.

Овај гест су коментарисали и корисници Твитера.

 Маша, која је иначе сувласник њујоршког бренда Anda&Masha, не воли пажњу медија, мада јој то тешко полази за руком будући а је сарађивала са звијездама попут Ријане, Дру Баримур, Алише Киз. (Б92)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана