Деми је лежала као мртва...

Агенције
Деми је лежала као мртва...

Тјелохранитељ ју је пронашао у бесвијесном стању и учинило му се да не дише. Почела је виче “Мртва је, мртва је”, а пријатељи су одмах позвали Хитну помоћ...

Америчка пјевачица и глумица Деми Ловато (25) предозирала се прошле седмице непознатим опијатима. Завршила је у болници у Лос Ангелесу у којој се тренутно опоравља, преноси 24 Сата.


Деми је вече прије била на забави, а сутра ујутро се предозирала код куће. Пронашао је тјелохранитељ у бесвијесном стању И учинило му се да не дише. Њена асистенткиња је успаничено почела да виче “Мртва је, мртва је”, а пријатељи су одмах позвали Хитну помоћ. На јастуку пјевачице су били трагови крви и почела је да повраћа. Тјелохранитељ је поЋео да јој пружа прву помоћ док љекари нису дошли и одвели је у болницу.

Кад је пјевачица дошла себи, није хтјела да призна коју је дрогу узела. То је увелике отежало њен опоравак, а преко викенда је ухватила и грозница с високом температуром. Блиски пријатељи пјевачице су поручили Деми да мора отићи на рехабилитацију или ће изгубити све сараднике и пријатеље. Деми је скоро шест година била 'чиста', а сада је поновно посрнула.

Безброј пута сам пожељела да се вратим старим пороцима, али сам преклињала Бога да ме ослободи те опсесије. Данас сам поносна на себе, али никада не бих успјела без помоћи породице, пријатеља и вас, обожавалаца, јер сте вјеровали у мене и били сте ми подршка на путу оздрављења - написала је прошле године на свим друштвеним мрежама. Фанове је скрхала чињеница да је Деми поновно посрнула у чељусти зависности. То се могло наслутити И из стихова њене посљедње пјесме “Собер” у којој се извињава фановима и породици.

Ово је посљедња фотографија објављена на њеном инстаграм профилу 24. јула.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана