Дефиле провокативних деколтеа

Агенције
Дефиле провокативних деколтеа

Познати супермодели, као и многе друге јавне личности, окупили су се на једном од најзначајнијих модних догађаја у Паризу, гламурозној Недјељи моде.

То не би било ништа необично да велики број њих пажњу није привлачило својим бујним деколтеом и оскудним одјевним комбинацијама.

Завршница успјешног модног мјесеца, као и лансирање модне Библије чувене Карин Ротфелд, окупило је многе познате звијезде на једном мјесту. 

Дрес код вечери захтијевао је да звијезде буду инспирисане стајлингом Карин Ротфелд, због чега је већина носила црну боју и комбинезоне. 

Хотел "Peninsula" у Паризу окупио је нека од најпознатијих свјетских имена и то све у част Ротфелдове, бившег уредника француског "Вога", као и успјешно завршене Недјеље моде. 

Пажњу фоторепортера плијениле су љепотице Миранда Кер, Ким Кардашијан, Џоан Смолс, Кара Делевињ, Селена Гомез, Рози Хантингтон-Вајтли, Парис и Ники Хилтон, као и многе друге познате личности које као да су се такмичиле ко ће провокативније да се обуче и поносно покаже своје попрсје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана