Дара Бубамара гађала водитеља флашом

GS
Foto: Instagram

Већ је познато да наши пjевачи народне музике највише воле да пјевају на ромским свадбама, посебно оним преко границе. Оне у Француској, Италији, Аустрији, важе за веома богате и раскошне, а Дара Бубамара се гостујући у једном подкакту гдје је ударила и на Хариса Џиновића након развода, присјетила свог искуства с ромске свадбе.

Пјевачица се присјетила како је дошло до инцидента због ког је летјела и флаша, а снимак "освануо" на свим мрежама.

"Радила сам једну ромску свадбу и напушила их к*****. Јако сам достојанствена, не дам на себе. У почетку када су ме звали на те ромске свадбе нисам знала шта је то. Сад знам и кажем одмах толико и толико, дођем на 45 минута, отпјевам и идем", рекла је Дара у подкасту "Востцаст" и присјетила се свадбе на којој је избио скандал:

"Дође Шабан, Јана, Зорица Брунцлик, Шериф Коњевић, Брена била, сједиш и слушаш ону њихову музику која је до пања одврнута, мозак те заболи. Два, три сата кола свирају, пјевачи сједе. То је било у Бечу 1.500 људи, видео бим имају колико људи је тамо било. Неки водитељ, матора дртина тамо, већ се ушмркао, диригује, мајмунчина нека и каже он: 'Сад Дара' и ја му покажем да вечерам, а он мени нешто као: 'Ја кад кажем'. Ја га искулирам и нешто је било и онда је рекао: 'Сад дуети', Дарко Лазић и ја", присјетила се Дара и објаснила како је све кулминирало.

"Кажем му не можемо дуете, јер су то матрице, а он мени: 'Ти ћеш да ми кажеш', на микрофон. Кад сам ја поп*здила, још сам била у пмс-у: 'Ти ћеш да ми кажеш мајмуне један. Ја сам дошла због ових људи, а ти се мени тако обраћаш, ј*бем ти. Мрш одавде'". Нап*шила га на микрофон, моји музичари побијелили, гађала сам га флашом и отишла у собу", присјетила се Дара и за крај додала:

"Сад кад ме зову, кажем долазим на 45 минута... Ти људи су ок, али ти неки водитељи... Малтретирају Ацу Лукаса, траже десет пута заредом исту песму. Да сам гледала паре милијардерка бих била, не можеш ти мени да тражиш десет пута заредом 'Сви су ту', пјевај ти пи*ка ти материна", преноси Мондо.рс.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана