Чувени холивудски глумац ожењен докторком из Србије, редовно долазе у Београд

ГС
Foto: Агенције

Чувени глумац Мајкл Ведерли, који глуми главну улогу у хит серији "Бул", која се емитује од 2016. године, ожењен је докторком из Србије, а њихова љубавна прича је дивна.

Глумац је био запажен у хит серији "NCIS" као и у неким другим телевизијским остварењима. У свијету филма је од 1990. године, а прву улогу на малом екрану одиграо је годину дана касније.

Глумац је од 1995. до 1997. године био у браку са Амелијом Хајнле, а након тога је ступио у емотивну везу са Бојаном Јанковић, докторком српског поријекла. Упознали су се 2007. године на концерту Стинга у Ванкуверу, а вјенчали су се 2009.

"Одселила сам се из Србије и отишла сам у Канаду, али ми је и даље остало веома важно помагање сопственом народу. Када се указала прилика, када сам ушла у управни одбор једне хуманитарне организације, почела сам активно да радим на томе, да организујем разне догађаје како бих повећала свијест о проблемима мог народа и начинима на које људи могу да помогну једни другима", рекала је докторка Јанковић-Ведерли.

"Од када сам постала мајка, постало ми је јасно колика је то одговорност и колико фактора и ствари може утицати на дијете, на васпитање дјетета, а сви ми као родитељи трудимо се да урадимо најбоље што можемо", додала је Бојана, која са Ведерлијем има ћерку Оливију и сина Лијама и која са породицом често долази у Србију, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана