Чувена манекенка коначно открила истину о фотографији која је запалила интернет

Агенције
Чувена манекенка коначно открила истину о фотографији која је запалила интернет

Синди Крафорд, која важи за једну од најљепших жена на свијету, доживјела је скандал када је почетком ове године њена неретуширана фотографија снимљена за модни едиторијал доспјела у јавност.

Након што су видјели фотографију сви су се запитали да ли заиста тако изгледа позната четрдесетдеветогодишњакиња, а ових дана је стигао одговор и Синди је коначно проговорила како се осјећала.

Часопис "Мари Клер" службено је потврдио аутентичност фотографије као и то да није прошла кроз процес било какве измјене и уљепшавања, тако утврдивши да је неретуширана Синди стварна, искрена и прелијепа.

Први пут од тада огласила се и Синди, која је за канадско издање магазине "Ел" изјавила да крађу фотографије сматра неправедном, чак и злобном. Нису је утјешили ни позитивни коментари жена широм свијета, које мале недостатке не виде као ману већ као реалност у којој нема ничег лошег.

"Фотографија не показује оно што ја свакодневно видим у огледалу, а не би било тако чак и да сам под најлошијим освјетљењем у гардероби", рекла је Синди, те ово сматра још једним злобним поступком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана