Четврти тенисер свијета је у вези са спортисткињом српског поријекла

Агенције
Четврти тенисер свијета је у вези са спортисткињом српског поријекла

Најбољи аустријски тенисер Доминик Тим, тренутно четврти играч свијета, у љубави је са француском тенисерком српског поријекла Кристином Младеновић.

Тим је своју љубавну тајну открио на АТП турниру у Лондону, након што се Кристина већ раније појавила поред њега на Ју-Ес опену. На АТП мастерс финалу у Лондону, она је сјела у Тимов бокс, одмах уз његову мајку Карин.


Након што су аустријски медији открили ову љубавну тајну, Тим је прекинуо спекулације и поручио:

"Очигледно је, мислим да о томе не морам ништа да говорим".

Бечки дневник "Хојте" посветио је посебну пажњу Кристини Младеновић, објавивши да су њени родитељи 1992. емигрирали из Србије у Француску, гдје је она и рођена.

Наведено је да је Кристина од седме године на тениским теренима, а од 2006. се професионално бави овим спортом, у којем је тријумфовала на два турнира - у Тајпеју 2012. и ове године у Санкт Петербургу.

Она се сада налази на 14. мјесту WТА листе, а прошлог јуна била је на 12. позицији. У дублу је Кристина још успешнија и октобра 2016. у дублу је заузимала друго мjесто на свијету.

Тим је до сада освојио осам турнира и тако зарадио 8,5 милиона долара, а његова љубав 6,7 милиона долара.

Тренер Тима Гинтер Бресник истиче да није лоше то што је Кристина тенисерка, јер то значи да разумије овај спорт те прихвата одређене ствари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана