Ћерку Алека Болдвина након свега засипају увредама и пријетњама

ГС
Foto: Скриншот

Ајерланд, ћерка Алека Болдвина, открила је да је бомбардована увредљивим порукама откако је њен отац случајно упуцао и убио Халину Хачинс на снимању филма "Руст".

Хачинс је преминула у 43. години 21. октобра након што је Болдвин случајно испалио пиштољ на снимању свог новог вестерна, убивши сниматељку и повредивши редитеља Џоела Соузу.

Ајерланд Болдвин је открила да је од немилог догађаја подвргнута малтретирању на друштвеним мрежама не само због инцидента већ и зато што је бранила свог оца.

У свом последњем посту на Инстаграму, ова 26-годишњакиња је написала: "Међу неким од најодвратнијих претећих коментара, електронских порука, текстуалних порука и говорних порука које сам добијала… овај прелеп коментар стоји усамљено. Ја познајем свог оца, ви једноставно не знате. Волим те тата."

У своју објаву укључила је и охрабрујућу поруку пратиоца који се присјетио како је Болдвин био љубазан према њему када су сарађивали.

"Пре око милион година радио сам у продукцијској канцеларији у Торонту компаније која је снимала филм 'Тхомас тхе Танк Енгине'. Док сам радио тамо суочавао сам се са многим нељубазним познатим личностима, али твој тата није био такав. Све што га је бринуло је да има млека и житарица у хотелској соби за време када му је ћерка била у посети", написао је пратилац.

Ајерланд је раније стала у одбрану свог оца и објавила поруку подршке неколико сати након што се пуцњава догодила.

"Моја љубав и подршка иду породици и пријатељима Халене Хачинс. Шаљем исцељујуће мисли Џоелу Соузи. И пожелела бих да могу да загрлим свог тату јако чврсто данас", написала је тада манекенка.

Службе хитне помоћи позване су прошлог четвртка у сету филма "Руст" у Санте Феу, у Новом Мексику, реагујући на извјештаје да су две особе упуцане из "пиштоља".

Хачинсова је хитно пребачена у болницу гдје је проглашена мртвом, док је Соуза пуштен из болнице након неколико сати након што је примио лечење због повреде рамена.

Окружни тужилац округа Санта Фе Мери Кармак-Алтвис и шериф округа Санта Фе Адан Мендоза одржали су јуче конференцију за новинаре на којој су изјавили да је "прерано" да се подигну оптужнице против било кога док се њихова истрага наставља. Међутим, јасно су ставили до знања да до сада "нико није искључен".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана