Ћерка Софије Кополе хтела да изнајми хеликоптер како би се видјела са другарима

ГС
Foto: Принтскрин

Шеснаестогодишња ћерка Софије Кополе постала је главна тема на друштвеним мрежама пошто је објављен видео у коме се жали како су је родитељи казнили јер је покушала да изнајми хеликоптер користећи очеву кредитну картицу.

„Направите тјестенину са сосом од вотке са мном јер сам кажњена зато што сам покушала да изнајмим хеликоптер од Њујорка до Мериленда татином кредитном картицом јер сам жељела да вечерам са пријатељем из кампа“, почиње Роми своју жалопојку.

Затим је започела причу о кувању, али је прије тога упозорила своје пратиоце да не зна разлику између бијелог и црног лука, па је грешком исјецкала љутику (шалот).

 

Док је припремала сос од вотке, Роми додаје да је одлучила да објави свој видео о кувању на Тик-току „када сам већ кажњена, јер ми родитељи најстроже забрањују да имам јавне налоге на друштвеним мрежама“.

„Ево зашто“, објашњава Роми држећи у рукама очеву Греми награду, „Не желе да се промовишем као непо беба, али Тик-ток ме неће прославити, тако да није битно“.

Затим је пратиоцима представила и дечка своје бејбиситерке, Арија, кога је назвала својим „замјенским родитељем“ јер „моји никада нису код куће“.

Иако је видео обрисан са Роминог Тик-ток налога, једна корисница Твитера га је подијелила на свом профилу.

Упркос бројним критикама које су „непо бебе“ – дјеца познатих или успешних родитеља – добиле у посљедњих годину дана, у многим коментарима на Твитеру се аплаудира Роминој искрености, и поред тога што већина тинејџера није у прилици да изнајмљује хеликоптер на очеву кредитну картицу.

Неки су чак били импресионирани Роминим вјештинама видео монтаже, тврдећи да то доказује да се редитељски ген преноси с генерације на генерацију.

„Савршен кратки филм, имамо трећу генерацију редитеља у породици Копола“, стоји у једном коментару.

Софија Копола – редитељка филмова Изгубљени у преводу и Марија Антоанета – са супругом Томасом Марсом има двије ћерке, Роми Марс (16) и Козиму Марс (12).

Оскаровка и инди поп пјевач су се упознали 1999. године када је фронтмен „Феникса“ допринио звучној подлози за њен други филм, Тhe Virgin Suicides. Софија је у то вријеме била удата за колегу редитеља Спајка Џонзеа, од кога се развела 1999, а са Марсом се вјенчала 2011. године у Италији.

Софија Копола је у више наврата говорила о својој жељи да дјецу држи подаље од јавности, преноси РТС.

„Никада нисам видјела смисао у томе да водим малу дјецу на премијеру филма и слично. Само желим да имају нормално дјетињство“, рекла је у интервјуу за Гардијан 2017. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана