Ћерка познатог пара бијесна због очеве љубавнице

Агенције
Ћерка познатог пара бијесна због очеве љубавнице

Почетком мјесеца свјетски медији су писали да су Шерон и Ози Озборн на прагу развода.

Шерон Озборн, чланица жирија тамичења “X-фацтор“ и “Ја имам таленат“, је почетком маја избацила супурга из куће. Она је објаснила за медије да се дуго борила са његовом зависношћу о дрогама и алкохолу и да га је у више наврата упозоравала да ако не престане да ће га напустити.


Када је сазнала да њен муж има љубавницу и да је у питању стилисткиња Мишеј Пју ситуација се закувала и одлучила је да је вријеме да њен супруг напусти заједнички дом.

Њихова ћерка Кели Озборн често је била не мети корисника друштвених мрежа, због оштрих изјава које је имала у емисији “Модна полиција“ у којој је често исмевала изглед и гардеробу познатих, иако се сама прије десетак година борила са килажом.

Наиме, Кели је поново наљутила кориснике када је на Твитеру поставила број телефона очеве љубавнице уз коментар: “Ако неко тражи јефтину проститутку за излазак и орално задовољавање нека се јави на +1(323)...“.

Највећи број коментара се односи на њену незрелост и неозбиљност.

Да ли сте ви дио моје породице? Не, ви нисте дио и немате појма шта нам је она урадила. Тако да задржите своја високоинтелекутална размишљања за себе“, написала је Кели.

Иако су папараци у посљедњих дана фотографисали Шерон и Озија како напуштају емисију, свако је ишао на своју страну и свако је сјео у свој аутомобил.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана