Ћерка Алека Болдвина: "Ти си најодвратније, канцерогено, људско биће"

ГС
Foto: Скриншот

Ајерланд Болдвин (26), ћерка Алека Болдвина, одговорила је Кендис Овенс, политичкој коментаторки која је на Твитеру написала спорну објаву у којој коментарише прошлонедељни инцидент у коме је глумац случајно убио 42-годишњу сниматељку Халину Хачинс током снимања његовог филма "Руст".

Манекенка и ћерка 63-годишњег глумца огласила се јуче на Инстаграму, убрзо након што је Кендисин твит, у којем се наводи да би пуцњава била "поетска правда" за Алека да није било жртава, постао виралан. Ајерланд је политичку коментаторку назвала "одвратном и мрском особом".

"Ти си најодвратније, канцерогено, људско биће на које сам икада наишла", написала је Ајрланд уз фотографију Кендис.

"Без обзира на ваша углавном лоша мишљења, чињеница да не поштујете живот жене која је случајно и трагично убијена...Срам вас било".

Манекенка се ту није зауставила. Она је такође одговорила тако што је подијелила слику Кендисиног цијелог твита у коме пише:

"Алек Болдвин је провео 4 године посвећен приказивању Доналда Трампа и његових присталица као злих убица. Оно што се догодило Алеку био би пример поетске правде да није било стварних невиних људи које је он убио. Молите се за њихове породице. Јако тужно."

Уз слику Кендисине објаве на Твитеру, Ајерланд је написала да јој је потребан одмор на Инстаграму и да се "стиди да удише исти ваздух као ова жена".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана