Центар за социјални рад поднио кривичну пријаву против Северине

24sata.hr
Центар за социјални рад поднио кривичну пријаву против Северине

Пјевачица Северина Којић (47) тренутно борави у Монте Карлу са супругом Игором, а Центар за социјални рад подноси кривичну пријаву против ње.

Крај прошле године пјевачица је дочекала с првостепеном пресудом, коју су многи назвали преседаном.

Суд је неправоснажном пресудом одлучио да син којег је добила у вези с Миланом Поповићем живи с оцем. У међувремену је Северину на турнеји бодрило хиљаде обожаваоца.

Пресуди о којој је брујила цијела регија, претходиле су пријаве загребачке основне школе коју јој похађа син.

Поднијели су десетак пријава за занемаривање дјетета. Открило се то након што је Северина шокирала јавност на конференцији за новинаре кад је најављивала велику турнеју.

У новој години очигледни су се наставили правни проблеми за пјевачицу јер ово је први пут да Центар за социјални рад подноси кривичну пријаву против ње, пише 24сата.хр.

"У конкретном случају Центар не може износити детаље о току поступка и породичној ситуацији с обзиром на то да би се изношењем података у јавности кршили законски прописи", поручили су за 24 сата.хр.

Бивши партнери Северина Којић и Милан Поповић седам година се судски споре око старатељства над сином. Све до задње пресуде дијете је било додјељивано мајци.

По новој пресуди, која није коначна, Северина дијете има право виђати два пута седмично по пет сати и свакога другог викенда те са сином може проводити католички Божић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана