Бритни Спирс се "угасила" са инстаграма, обожаваоци послали полицију да је траже

Г.С.
Бритни Спирс се "угасила" са инстаграма, обожаваоци послали полицију да је траже

Након што су њени обожаваоци прије неколико дана позвали полицију да провјере шта се догађа с пјевачицом због њеног чудног понашања Бритни се вратила на Инстаграм и открила да није имала нервни слом како се нагађало.

Пјевачица Бритни Спирс својим, најблаже речено, чудним понашањем протеклих мјесеци поновно привлачи пажњу. Након што су њени обожаваоци прије неколико дана позвали полицију да провјере шта се догађа с пјевачицом, Бритни се вратила на Инстаграм и открила да није имала нервни слом како се нагађало.

"Сви мисле да знају све о мени. Размислите поново. Не, нисам имала нервни слом. Таква сам каква сам и настављам даље са својим животом. Никад се нисам осјећала боље. Не, ја нисам ова или она дјевојка, ја сам Ривер ред и напокон се чује и мој глас у свету у којем сам изгубила права на 15 година" поручила је пјевачица. Открила је и да се тренутно осјећа јако добро.

"Осјећам се знатно млађе и пуна сам страхопоштовања. Нажалост, досадна сам ко ђаво и пијем врућу чоколаду увече! Чекала сам скоро 15 година да пијем алкохол да бих схватила да га мрзим! То ме растужује" додала је Бритни, између осталог, у подужој објави уз коју је објавила и фотографију ружичасте руже.

"Укинула сам свој Инстаграм профил и сада је поновно активан јер ја то могу" закључила је Бритни.

Недуго након тога објавила је и видео на којем позира у краткој карираној сукњи и бијелој кошуљи. Уз видео је поручила да "чека комплименте", но упркос томе за ову је објаву, баш као и за ону претходну, искључила могућност коментарисања.

Подсјетимо, Бритни је недавно поновно обрисала свој профил на Инстаграму, а пратиоци су се толико забринули да су замолили полицију да провјере да ли све у реду. Из полиције су за ТМЗ рекли како је пјевачица угасила профил у сриједу па су их звали обожаваоци који су се плашили да је можда у опасности.

Полиција је отишла до њене куће и брзо установила како је са Бритни све у реду, али, с друге стране, нису открили с ким су тачно разговарали и ко им је то рекао. Пјевачица се након тога огласила на Твитеру.

"Као што већ веројатно сви знате, полиција ми је дошла кући на врата јер је неко одлучио да се нашали. Ја своје фанове обожавам, али овај пут су претјерали јер ми је нарушена приватност. У овом периоду свог живота желим само да јавност и моји фанови, који толико брину о мени, поштују моју приватност" написала је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана