Бред Пит се већ уселио код нове дjевојке: Направио нам је пакао од живота

Агенције
Бред Пит се већ уселио код нове дjевојке: Направио нам је пакао од живота

Бред Пит брзо је заборавио Анђелину Џоли, а брат његове наводне дjевојке на Инстаграму је исписао роман о славном глумцу.

Наиме, након што је један амерички таблоид објавио да се Бред Пит већ уселио код Кејт Хадсон, њен брат Оливер којег знате из серије "Rules of Engagement ", на Инстаграму је проговорио о томе.

"Да, уселио се и ово је пакао. Неуредан је до бола! Пије из је*ених тетрапака и оставља отворена врата кад год иде да обави нужду. И то кад је у мојој кући! Укратко, није добро. Тако да, Бреде, вријеме је да се иселиш. Желим назад свој живот. Попушићу једну лулу са тобом, а онда се губи. Захваљујемо ти. Нашао сам своју медицинску наруквицу, послаћу ти је... Ок...", написао је.

Огласила се и њихова мајка Голди Хон која је написала да Бред чини њену ћерку јако срећном, а онда је Оливер наставио:

"Зове ме ’брате’ због чега сам се посвађао са својим правим братом Вајатом који сад не жели да прича са мном. Инсистира да га моја дечка зову ујка Б и изгубио је моју најмлађу ћерку да доковима Санта Монике, нисмо знали гдје је два дана. Моја мама стално флертује са њим, носи те секси спаваћице по кући сад... цео дан. А стари све вријеме говори – Ма, нема везе, то је Бред Пит"

Чини се да се позната породица лијепо нашалила на рачун трачева. Мада, у свакој шали има помало истине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана