Бред лудо заљубљен у Сијену

Агенције
Бред лудо заљубљен у Сијену

Славни холивудски глумац Бред Пит ухваћен је како на фестивалу "Glastonbury" из загрљаја не пушта Сијену Милер за коју се већ мјесецима шушка да га је "бацила на кољена".

То је био први пут да се послије развода од Анђелине Џоли глумац појавио у јавности у женском друштву.

- Бред и Сијена нису скидали руке једно с другог, изгледали су заљубљено. Били су опрезни па су се у једном тренутку повукли у дио за одабране посјетиоце - испричали су  посјетиоци Фестивала.

У њиховом друштву био је и новопечени тата Бредли Купер, који им се придружио у ВИП ложи.

Тако је лијепа Сијена постала прва жена која је званично послије развода брака Бреда Пита и Анђелине Џоли освојила срце најпожељнијег мушкарца свијета.

Прије двије године глумица је прекинула вјеридбу са глумцем Томом Стариџом, била је и у компликованој вези са Џад Лоом који је преварио са дадиљом.

Завела је милијардера Балтараза Гетија који је због ње био спреман да остави супругу. У јеку помаме за "Сумрак сагом" шушкало се да је у вези са Робертом Патинсоном, била је у вези са млађаним Томом Стариџом са којим је добила дијете. Сада је на ред дошао и Бред.

Занимљиво је и да се у страној "жутој штампи" појавио и трач да је заправо Бред успио да има и тајанствени састанак са аустралијском манекенком Ели Мекфирсон. И то у Холивуду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана