Брајан Адамс два пута позитиван на ковид 19 у једном мјесецу

Танјуг
Брајан Адамс два пута позитиван на ковид 19 у једном мјесецу

ВАШИНГТОН - Познати канадски музичар Брајан Адамс открио је да је позитиван на ковид-19, други пут за мјесец дана, а амерички епидемиолог Ентони Фаучи наводи да је могуће да се код њега вирус задржао у организму.

Адамс је допутовао у четвртак у Милано да би представио календар Пирели за 2022. који је фотографисао, гдеј је тестиран по доласку на милански аеродром Малпенса, преноси CNN.

Канадски рок пјевач је открио да је позитиван на вирус у објави на Инстаграму која је укључивала његову фотографију у соби након што је тестиран, а затим како сједи у колима хитне помоћи, која су га одвезла на поузданији ПЦР тест.

У октобру, Адамс је морао да одустане од наступа на свечаности поводом увођења у Кућу славних рокенрола, након што је утврђено да је позитиван на вирус корона.

Његов портпарол је тада рекао да је Адамс „потпуно вакцинисан и да уопште нема симптоме“.

Водећи амерички епидемиолог Ентони Фаучи је у петак за CNN изјавио да, иако не жели да спекулише о Адамсовом случају, „може бити да он и даље има вирус у себи и да је због тога био позитиван пошто се његов организам није ослободио вируса.“

-Утврдили смо да када се људи са ослабљеним имунитетом заразе, може да се деси да им се вирус задржи - рекао је Фаучи.

Он је напоменуо да не зна ништа о здравственом стању познатог музичара, и да заиста нерадо даје било какав коментар о томе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана