Борба деколтеа на додјели MTV награда

Глас Српске
Борба деколтеа на додјели MTV награда

Додјела MTV награда у Лос Анђелесу протекла је у знаку борбе деколтеа двије популарне пјевачице, Ријане и Рите Ора.

Побједник вечери био је други дио популарне франшизе "Игре глади - Лов на ватру", који је у недјељу проглашен за филм године и покупио је још неколико главних награда. Џенифер Лоренс и Џош Хачерсон проглашени су за најбоље глумце за улоге у "Играма глади". 

Церемонију је водио комичар Конан О'Брајен, а ове награде представљају добар увид у интересовања и укус млађе публике пошто се све бирају онлајн гласањем. Међу занимљивијим наградама је она за најбоље извођење без кошуље, коју је ове године добио Зак Ефрон (који је награду и покупио без кошуље). Интересантно је и признање за најбољи пољубац, које су добили Вил Пултер, Џенифер Анистон и Ема Робертс за троструки пољубац у комедији "Упознајте Милерове".

Међутим, у центру пажње биле су музичке звијезде Рита Ора и Ријана, које су се опредијелиле за сличну модну комбинацију, само у различитим бојама. Рита је заблистала у црној хаљини која је више откривала него покривала, док се Ријана појавила у хаљини у којој су истакнути сви њени адути. Ријана је своје обожаваоце обрадовала хаљином, која јој стоји одлично, иако помало подсјећа на спаваћицу. Недавно је јавност изненадила када је показала голу задњицу због фотографисања за један часопис. Она је својим деколтеом и сатенским корзетом привукла велику пажњу колега и фотографа. Била је потпуно релаксирана пред наступ са колегом Еминемом, само се смијешила у објектив, па је огртач остао у сјенци. Ни Рита није скривала бујно попрсје, а имала је и част да скине кошуљу са рамена Зака Ефрона.

Било је, ипак, и озбиљнијих тренутака током церемоније. Глумац Џош Хачерсон одао је пошту покојном Филипу Симору Хофману, који је с њим играо у "Играма глади".

Јунакиња филма "Другачија" Трис, коју игра Шајлин Вудли, проглашена је за омиљени лик, побиједивши тако Катнис Џенифер Лоренс. Обе јунакиње су добиле више од девет милиона гласова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана