Бора Чорба: Нисам болестан, то је дезинформација

Agencije
Бора Чорба: Нисам болестан, то је дезинформација

Бора Ђорђевић, музичар и фронтмен бенда "Рибља чорба", је демантовао информације да болује од рака простате.

Извор је за лист Свет је саопштио да Бора Чорба болује од рака простате и да ускоро креће на лијечење и да ће престати да наступа пошто је једино рјешење за карцином простате операција за коју му је хитно потребан новац.

Ипак, Бора Ђорђевић је данас демантовао писање београдског листа.

"Рибља Чорба није отказала своје наступе нити ће отказати ниједан наступ. У Минхену свирамо 7.12., а у припреми је регионална турнеја и америчка, где се се увелико заказују термини. Вест о отказивању концерта је злонамерна са тенденцијом да се дискретује нови албум "Да тебе није" и унесе несигурност међу људе који прате Рибљу Чорбу и обесхрабри промотере, организаторе, сараднике", наводи се у саопштењу Рибље Чорбе у чије име се обратио управо Бора Ђорђевић.

Фронтмен легендарног бенда је истакао да је злонамјерно написано да "тражимо некакве паре".

"Хвала свима који су понудили новчану помоћ али новац нам није потребан. Наводи да сам тешко болестан су дезинформација, што се могло видети и потврђује више него успешна летња турнеја где је наступано у више од 25 градова, а нарочито у последња два, 13.09. Љубљана и 05.10. Беч. Рибља Чорба је у одличној форми, свирамо и певамо боље него икад", саопштио је Бора Ђорђевић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана