Болт пио ракију и јео ћевапе

ГС
Foto: Инстаграм

Највећи спринтер свих времена Јусеин Болт снимљен је како пије ракију и једе ћевапе у луксузној вили у Мајамију.

Фотографија је настала јуче у вили гдје су два Србина, Никола Младеновић и Владимир Маринковић, славили на породичној журки коју је организовао легендарни спортиста, преносе Независне Новине.

Популарни спрнтер са Јамајке одлично се провео на журци, што се види и из фотографије. Да би расположење буде на нивоу потрудио се локални српски ресторан/бар Ракија Лоунџ, власништво бањалучанина Мирослава Бањца, који је специјално за Болта спремио њихове чувене ћевапе, по строго чуваној рецептури. Подразумијева се да је ту била и ракија, а како би другачије.

Иначе, Владимир Маринковић је власник лимо компаније у којој вози Никола Младеновић, који је већ годинама веома близак са Јусеином Болтом.

’’Кад год је славни атлета на Флориди, у Мајамију, јавља се Николи да га повезе са лимузином. Временом је тај пословни однос прерастао у пријатељски, тако да Јусеин позива Николу и Владу на вечере и у барове у које излази, да му праве друштво. Сада их је позвао да са њиховим породицама дођу у луксузну вилу гдје је са фамилијом и пријатељима правио забаву’’, истакао је Мирослав Бањац.

’’Јусеин је раније неколико пута пробао нашу храну и пиће у Ракија Лоунџ и одушевио се, па је тражио да његовим гостима послужимо ћевапе и ракијицу. Лично Болт је пекао наше ћевапе на роштиљу, служио своје госте и наздрављао са „Живели!” док је пио ракијицу са Николом и Владом’’.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана