Бочица парфема чије је заштитно лице Џони Деп прода се сваке 3 секунде, ово му је цијена

ГС
Foto: Агенције

Филмска каријера славног глумца Џонија Депа можда трпи посљедице због његовог судског сукоба и оптужби бивше супруге Амбер Херд, али у свијету парфема, прича је сасвим другачија.

Бочица Диоровог парфема 'Sauvage' чије је Деп заштитно лице прода се сваких неколико секунди, преноси Lad Bible.

Ову невјероватну чињеницу на свом је Твитеру подијелио и аналитичар Џон Помплиано који се осврнуо на чланак Marie Claire с почетка године гдје је овај парфем проглашен "најпродаванијим". Он је, пак, утврдио и колико новца овај парфем доноси Диору.

"Упркос томе што је већина издавача одбацила Џонија Депа, Диор је одлучио да се држи уз њега. Зашто? Бочицу његовог мириса 'Sauvage' продају сваке три секунде. Са 160 долара по бочици, што је 293 КМ, то би значило да дневно зараде преко 4,5 милиона долара, односно преко 8 милиона КМ", објаснио је Помплиано.

Уз ову огромну своту новца јасно је зашто Диор није "окренуо леђа" Депу упркос притиску који је трпио на све стране.

Наиме, гласноговорник Управе за стандарде оглашавања ове компаније рекао је како је Диор примио укупно 11 притужби од оних који вјерују да би Деп требао бити уклоњен из ове кампање. Ипак, чини се да се ситуација сада стишала.

Глумац је, подсјећамо, заштитно лице 'Sauvage'" од његовог лансирања 2015. године, а у изуму Francoisa Demachy преовладавају мириси наранџе, бергамота те пудерастих и дрвенастих нота, преноси Klix.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана