Боби Браун проговорио о трауматичној тајни коју је крио 40 година

Телеграф
Foto: инстаграм

Боби Браун је ријешио да ипак подијели са јавношћу извијесне детаље из живота, о којима је вјеровао да ће заувијек ћутати, а који су трауматични.

 

За "Биографи Боби Браун"му је најприје требало много снаге, а сада, пред премијеру истог заказану за 30. мај, сјео је пред камере "Пипл-а" па поразговарао о свему, истичући како вјерује да би "данас и засигурно био други човјек да га свештеник није малтретирао као малог".

Осим тога, дотакао се и своје борбе с наркотицима, породичне трагедије, те "трауматичне тајне коју је скривао и више од 40 година". Његову исповијест у цјелости ће поменути медији објавити идућег петка.

Браун (53) је одрастао у опасном дијелу Бостона. У разговору с поменутим медијима, присјетио се како су му припадници полиције изудараили и ухапсили мајку пошто се била умијешала у хапшење једног комшије. Тада, према његовим тврдњама, "отишло" му је дјетињство и то га је веома забољело.

"Социјална служба ме је преузела на извијесно вријеме тада. Требало је да боравим с великим вјерницима, али није било баш тако. То није било лијепо мјесто за дијете. Свештеник ме је малтретирао, покушао је да ме додирне, силује. А ја сам био веома, веома млад дјечак. Нисам знао шта је то, нити да постоје икакве границе. Све што сам знао било је да ми се то не допада. И никад то нисам заборавио", отворио је душу он, напомињући да га је то и касније у животу мучило.

Браун каже да је то утицало на његове одлуке.

"И то је на неки начин утицало на моје одлуке, кад су у мој живот дошли наркотици. Дрога, алкохол, све то", додао је Боби, који је успио да пороцима каже "не" прије двије деценије.

Иако је испрва то одбијао, схватио је да му причање о томе у ствари помаже.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана