Бивша зечица оставља супруга

Агенција
Бивша зечица оставља супруга

Бивша "Плејбојева зечица" Кендра Вилкинсон потврдила је да оставља супруга Ханка Баскета.

Како обичај у свијету славних и налаже, растанак је најавила на "Инстаграму", у сузама, поручивши да за њу сада почиње ново животно поглавље.

Кендра је на "Инстаграму" објавила видео у којем је кроз сузе рекла да је њиховом браку дошао крај.

- Десет година. Дала сам све од себе. И једноставно није било довољно. Увијек ћу га вољети и моје срце ће увијек остати отворено за њега. Стварно сам вјеровала да ћемо бити заједно до краја живота. Али, није нам било суђено. Јако сам уплашена, али морам да будем снажна због дјеце - рекла је не наводећи шта је разлог развода.

Кендра и фудбалер су се вјенчали 2009. године и имају осмогодишњег сина Ханка и трогодишњу кћерку Алају.

Још у 2014. могло се чути да је Ханк, некадашњи НФЛ играч, имао аферу са трансродном манекенком, док је Кендра била у другом стању са дјевојчицом.

Како пише "Пипл" ти наводи нису ни потврђени ни демантовани, а пар је ипак остао заједно у том тренутку.

Кендра се прославила у ријалитију "Girls Next Door", који је пратио животе три дјевојке покојног Хјуа Хефнера, а које су живјеле у "Плејбојевој" вили.

- Иако је тада одлучила да му опрости већи дио њиховог брачног живота су их пратиле гласине о његовим невјерствима. Увијек је била уз њега, али изгледа да то више није у стању. Обоје су веома несрећни због свега што се тренутно дешава - рекао је неименовани извор за "Пипл".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана