Бивша порно звијезда о свом најконтроверзнијем филму: “Рекла сам да ће ме због овога убити”

Агенције
Бивша порно звијезда о свом најконтроверзнијем филму: “Рекла сам да ће ме због овога убити”

Чудни су путеви каријере бивше порно звијезде Мије Калифе, па је она тако, за кратко вријеме, била једна од најтраженијих звијезда филмова за одрасле, да би након “насилног” завршетка своје кратке каријере, постала водитељка спортског дневника на Јутјубу.

Наиме, Миа Калифа је у порно индустрији била три мјесеца, крајем 2014. године и снимила је “само” 12 сцена, али је то било сасвим довољно да постане свјетска мега звијезда.

Почетком аугуста, након дугогодишњег ћутања, у великом интервјуу са пријатељицом јутјуберком Меган Абот, своје фанове је шокирала информацијом да је од својих филмова зарадила само око 12.000 долара.

Многи људи мисле да је зарадила милионе од својих порно филмова, али је чињеница да звијезде филмова за одрасле добијају новац само за снимање, али не и тантијеме по стриму, доунлоуду или продатом ДВД-у, након снимања.

“Нису ми никада ни обећавали милионе, нити сам их очекивала. Само желим да разјасним честе заблуде о мени и индустрији”, написала је Миа на Твитеру, и додала да се о њеним филмовима прича и скоро пет година након што се повукла, због чега много људи мисли да се још увијек бави тим послом.

Миа је говорила о сцени због које је могла да изгуби и живот, а која је на крају и пресудила да се повуче из порно индустрије, послије само три мјесеца.

Она је, наиме, снимила порно филм у коме на глави носи хиџаб. На то је реаговала терористичка организација тзв. Исламскаа држава, која јој је дословно запријетила да ће јој одсјећи главу.

Ова контроверзна “пензионисана” порно глумица је, у интервјуу са Би-Би-Сијевим новинарем Стивеном Сакуром, открила зашто је пристала да сними ту сцену, иако је знала колико је она провокативна и колику ће пажњу тиме привући.

“Рекла сам продуцентима да ће ме због овога убити, а они су се на то само смијали”, испричала је Миа.

На питнаје зашто није одбила да сними ту сцену, одговорила је:

“Била сам уплашена, бојала сам се. Нико ме не би присилио, то би било силовање. Знате како је то када вам је непријатно да кажете конобару у ресторану да нешто није у реду са јелом. Нисте преплашени, него нервозни. Тако је то било, била сам нервозна”, казала је она.

Миа каже да данас покушава да изгради каријеру спортске коментаторке, а на Инстаграму је и даље прати скоро 17 милиона људи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана