Била је под утицајем необичног култа и давала им је своју плату

ГС
Foto: скриншот

Прослављена глумица Мишел Фајфер од раних осамдесетих година одушевљава публику својим улогама и посебном харизмом, а остварењима "Greace 2" и "Scarface", "Dangerous Liasons", "The Fabulous Baker Boys" и "Love Filed" заувек је освојила срца филмофила.

Иако јој је каријера ишла узлазном путањом, Мишел је често нестајала са великог платна, те је редитељ филма "Mother" јавно питао глумицу шта ју је кочило, а она му је одговорила у интервјуу за магазин "Interview".

"Никад нисам престала да волим глуму. Ја сам тип људи који воли баланс и кад је посао у питању. Веома опрезно сам бирала улоге, колико ће бити времена потребно да снимим филм, јер желим да уклопим свој приватни и пословни живот. У међувремену сам постала избирљива и не знам шта да вам кажем - нестала сам, тачно је", рекла је глумица својевремено.

Фајферова често избјегава јавна окупљања, интервјуе, емисије, па је једном приликом образложила и зашто.

"Баш сам размишљала зашто толико не волим интервјуе. Мислим да је у питању константан страх да ће људи схватити да сам преварант и да ћу бити проваљена. Разумете ли шта покушавам да вам кажем. Људи ће коначно схватити да немам појма да глумим и да сам само имала среће", рекла је она.

Глумица је била активна све до 2002. године. Након филма "White Oleander" снимила је неколико филмова у већим временским размацима.

Пре него што је успела у Холивуду, док је похађала часове глуме и дикције у Лос Анђелесу лаковЈерна глумица је била потпуно изманипулисана од стране мистериозног пара који су водили метафизички и вегетеријански култ.

Они су окупљали људе и спречавали их да их не обузме сјај Холивуда, конзумација алкохола, опијата и никотина. Мишел је била под утицајем необичног култа да им је давала цијелу своју мјесечну зараду.

"Кад се сетим тог периода сетим се колико ми је био испран мозак и на шта сам насела од страха да не паднем под утицај славе", изјавила је глумица 1995. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана