Бијонсе болује од неизљечиве болести

ГС
Бијонсе болује од неизљечиве болести

Славна пјевачица Бијонсе одушевила је публику најавом новог албума на Супербоулу, након чега је говорила о приватном животу и болести од које болује од дјетињства.

Говорећи о својој коси током једног интервјуа, она је открила како се још одмалена бори са псоријазом. Пошто јавност у то није била упућена све до сада, Бијонсе се изнова нашла у тоталном фокусу.

- У салону моје мајке сам провела дјетињство. Отац му је ту наносио уља на скалп, како би ми третирао псоријазу. И данас се свега тога добро сјећам, те успомене су ми свете - објашњавала је за „Essence", први пут тада истакавши да има ову аутоимуну болест коже која је прилично непредвидива; временом се повлачи, враћа, али никад не лијечи комплетно.

- Разговори који се воде у фризерским салонима или берберницама пружају осјећај заједнице онима који тамо одлазе не би ли готово побјегли од своје свакодневице. За њих, то је мјесто гдје се смију, дијеле тајне једни са другима, осјећају се лијепо, преносе мудрости... Битно је имати тако нешто - наставила је Бијонсе, која је недавно и сама избацила линију производа за његу косе.

Недуго затим објаснила је да се, упркос извјесним натписима, она своје дуге косе „одрекла" још када је први пут постала мајка. За њу и као умјетника, то је био начин да се побуни друштву које „вјерује да жена не треба да носи кратке фризуре" и ослободи се „свих стега".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана