Бибер поново провоцира Блума

Агенције
Бибер поново провоцира Блума

Млади пјевач Џастин Бибер наставио је да провоцира холивудског глумца Орлада Блума. Пошто је замало избила туча између Бибера и Блума, пјевач је на свој профил на "Инстаграму" поставио фотографију глумца који плаче.

Јасно је да проблематични музичар има нешто против Орланда, пошто га је већ испровоцирао на Ибици поздравом "What's up bitch", на шта је Орландо одреаговао оштро. Замахнуо је руком према Биберу, који је, срећом, избјегао ударац. Ипак, пјевач је одлучио да се освети глумцу, па је наставио да га провоцира на друштвеним мрежама.

Неки медији пишу да су се сукобили због манекенке Миранде Кер, Орландове бивше супруге, на коју је млађани пјевач бацио око још 2012. године. Тада се шушкало да су Бибер и Миранда флертовали на великој ревији "Викторијиних анђела". Фотографија Блума који плаче направљена је на премијерном извођењу представе "Ромео и Јулија" у септембру 2013. године. Бибер је слику оставио без коментара, али је јасна порука коју шаље. Популарни музичар, за којим су полудјеле тинејџерке широм свијета, рођен је 1994. године. Постао је славан захваљујући "Јутјубу", гдје је постављао своја извођења пјесама Алише Киз, Џастина Тимберлејка и Криса Брауна. Открио га је менаџер Скутер Браун, а први уговор потписао је са дискографском кућом "Исланд рекордс" уз велику помоћ музичара Ашера.

Глумац који је играо у филмским хитовима попут "Пирата са Кариба" и "Господара прстенова" рођен је 1977, а први пут се појавио на телевизији 1997. у филму "Дивљи".

Аустралијски модел Миранда Кер позната је по свом раду са кућом доњег веша "Викторијас сикрет" од 2006. Она је прва манекенка из Аустралије која је радила за овај модни бренд. Миранда је почела да се бави моделингом са 13 година, почевши да ради за "Чејс моделинг ејџенси", а 1997. је освојила прво мјесто на такмичењу за аустралијске топ-моделе које су организовали "Доли магазин" и "Импулс парфеми". Из брака са Блумом има сина Флина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана