Бен Афлек и Џенифер Лопез "ухваћени" на вечери

ГС
Бен Афлек и Џенифер Лопез "ухваћени" на вечери

Амерички глумац Бен Афлек и пјевачица Џенифер Лопез су усликани први пут како се љубе у јавности од како су обновили везу прије два мјесеца.

Наиме, славни пар, коме су фанови дали популарни надимак Бенифер, су усликани приликом вечере у Нобу у Малибуу, гдје нису могли да скину руке једно с другог, а "пали" су и сочни пољупци и емотивни загрљаји.

Изгледа да њих двоје имају очи само једно за другог, па су након 17 година обновили везу, након што су 2004. године раскинули двогодишњу вјеридбу.

Бен и Џенифер су се њежно додиривали, умиљавали једно другом, а затим јој је глумац шапутао на ухо. Оно што се такође може видјети јесте да су пјевачицина дјеца, близанци Максимилијан и Ема, такође били присутни у ресторану, па се сада може видјети да је ова веза поново заиста озбиљна чим је Џеј Ло одлучила да упозна дечка са својом дјецом.

Оно што још више шокира јесте чињеница да њихови фанови од прије 17 година и даље навијају за њихову љубав, па се тако на Yоутубе испод снимка њиховог пољупца могу прочитати разни позитивни и емотивни коментари обожаватеља.

"Ох човјече, ово ми враћа сјећања с почетка двехиљадитих година. Џенифер обожавам од 1999. године, када је изашао њен први албум. Од свих веза које је имала, само по начину на који се односи према Бену можете рећи да је он љубав њеног живота. Тако је дирљиво видјети их поново заједно након 17 година! Веома сам срећна због њих! Овај пут ће се вјенчати", написала је једна обожаватељка.

"Тако сам срећна што сте се помирили. Не дозволите никоме да вас раздвоји, ово је судбина", "Покажите свијету да се не плашите да покажате да сте поново заједно: Бенифер је поново ту!", "Веома сам срећна због њих јер знам колико Џенифер обожава Бена", "Надам се да ће заувијек остати заједно", писали су одушевљени фанови након што су видјели снимак пољупца.

Подсјетимо, након раскида вјеридбе с некадашњим играчем бејзбола Алексом Родригезом (45), пјевачица Џенифер Лопез се не одваја од Бена Афлека за кога се замало удала 2004. године, али је глумац тада отказао вјенчање 3 сата прије него што би се заклели једно другом на вјечну љубав.

Пар је поново примијећен заједно прије неколико недјеља током одмора у Монтани, а након тога су провели недјељу дана заједно у Мајамију, гдје су више пута усликани на балкону виле коју су изнајмили само за њих двоје.

Њихова веза се сада одвија на релацији Лос Анђелес - Мајами, а када је у Калифорнији пјевачица сада борави искључиво код Бена, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана