Бањалучани нај инфлуенсери

ГС
Бањалучани нај инфлуенсери

БЕОГРАД – У Позоришту на Теразијама у Београду одржана је, пети пут по реду, јединствена додјела награда за онлајн инфлуенсере из читавог региона - Wannabe Digital Awards: The Stage is yours 2023 на којој је признања освојило чак троје Бањалучana.

Бањалучанка Маја Гојић прексиноћ је званично проглашена најбољом фуд блогерком у БиХ,а признања су  освојили су и травел блогер Роберт Дацешин и шминкер Коста Миљковић из Бањалуке.

Дацешин, иако је познат као путописац, овај пут је освојио награду као најбољи лајфстајл инфлуенсер у БиХ, а Миљковић је награђен као најбољи бјути инфлуенсер. Ово признање је прокоментарисао ријечима ‘Мали Коста би био поносан”.

Маја Гојић је на друштвеним мрежама позната под именом “Мириси из Мајине кухиње“, из које свакодневно дијели своје рецепте.

Како каже, пресрећна је због овог признања.

-Колико год неком звучи мало, мени је много јер знам колико сам труда и рада уложила у све ово  - истакла је.

Награду публике добила je Ивона Алексић из Угљевика, мама четворо дјеце која посљедњих година живи у Швајцарској и путем Инстаграма дијели своје свакодневне мајчинске авантуре, искуства и успомене .

Када је ријеч о БиХ, најбољи модни инфленсер  2023. је Ерна Саљевић, MOM Influencer of the Year Андреа Томашевић Коленда, звијезда у успону je Наида Кадић Клицо, а награду за микро инфуленсера освојила je  Ена Авдић. Тиктокер године је Сеад Хрустановић, а Нивеа инфленсер Амина Ефендић.

Wannabe Digital Awards вече окупило је најпопуларније, најуспјешније и најиновативније креаторе садржаја из Србије, Хрватске, БиХ, Црне Горе и Словеније.

Многобројни жири, сачињен од стручњака из различитих области маркетинга и комуникација, као и представника реномираних компанија широм региона, уз незаобилазне гласове публике, пресудили су ко су били најбољи инфлуенсери током 2023. године, у више од 10 категорија.

Узбудљиву додјелу награда водили су Ида Престер, Ерна Саљевић, Никола Гајић и Филип Угреновић .

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана