Анђелина Џоли се планира одселити из Лос Анђелеса, ево зашто

GS
Foto: Glamour

The Wall Street Journal је објавио интервју с Анђелином Џоли у којем је она отворено рекла како вјероватно не би била глумица када би сада започињала каријеру.

Објаснила је како би размишљала о позоришној глуми, али не о Холивуду.

"Данас не бих била глумица. Када сам почињала, није било толико очекивања јавности", објаснила је она додајући како не чита оно што медији пишу о њој али зна да је предуго у овом послу и да је о њој већ све речено.

Славна глумица одрасла је у Холивуду с обзиром да су јој оба родитеља, Џон Вогт и Маршелин Бертранд, били глумци. Од малена се појављивала у филмовима, бавила се манекенством, студирала је глуму. Међутим, сада каже како никада није била импресионирана Холивудом те га није сматрала ни значајним ни важним.

"Одрасла сам у порилично плитком мјесту. Међу свим мјестима на свијету, Холивуд није здраво мјесто", устврдила је Џоли.

Славна је постала 1999. године када је била номиниранма за Оскара за најбољу споредну улогу у филму Girl, Интераптед а сада је казала како је због стечене славе пала у депресију и размишљала о самоубиству.

"Жељела сам побјећи", рекла је у интервјуу.

Јавност и медији су је пратили у стопу, нарочито након развода са Бред Питом прије седам година.

Када је снимала филм Господарица Зла 2 примјетила је да се њен глас промијенио у односу на четири године раније када је снимала први дио тог филма.

"Моје тијело снажно реагира на стрес. Разина шећера ми се диже и спушта. Шест мјесеци прије развода имала сам фацијалне грчеве".

Поред свега, Џоли је признала да, живећи у Лос Анђелесу, није имала друштвени живот јер су је, сваки пута када би напустила кућу, пратили папараци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана