Ана Ивановић шокирала многе вимблдонском хаљином без грудњака VIDEO

Агенције
Ана Ивановић шокирала многе вимблдонском хаљином без грудњака VIDEO

Уочи наступа на Вимблдону, Ана Ивановић се на званичној забави учесница најважнијег тениског турнира на свијету појавила у хаљини која је многе оставила без даха.

 

Да има фигуру на којој би јој могле позавидети многе жене свијета, Ана Ивановић је одавно показала.  

Овога пута је показала и да не пати од уобичајене праксе за гламурозне догађаје, па се појавила на забави у раскошној хаљини - али и без грудњака испод ње.  

Ана Ивановић је носила хаљину Стеле Мекартни, а својим изгледном привлачила је и бројне ТВ екипе које су се нашле на том догађају, а и бројне погледе знатижељних.  

У изјави за БТ Спорт, српска тенисерка је истакла да се добро осјећа пред почетак вимблдонских наступа.  

"Припреме за Вимблдон су ми, заправо, биле врло добре. Нажалост, јесам изгубила рано у Бирмингему, али то ми је донело прилику да тренирам много, да се припремам и да радим на детаљима које сам желела да унапредим. Заиста осећам да ми се игра поправља и једва чекам да турнир почне".  

Упитана да прокоментарише хаљину у којој се појавила на забави, Ана је уз велики осмијех кратко рекла:  

"Баш ми се свиђа боја!".  

Ана Ивановић ће на Вимблдону најприје играти против 173. на свијету, мало познате Кинескиње Ји-Фан Ксу. У другом колу би могла да се састане са Алисон ван Ујтванк или Бетани Матек-Сандс, у трећем са Белиндом Бенчић или Цветаном Пиронковом, а први већи изазов би је чекао у осмини финала гдје би могла да наиђе на Викторију Азаренку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана