Aна Ивановић објавила фотографију, а фанови је искритиковали због бизарног разлога

Агенције
Aна Ивановић објавила фотографију, а фанови је искритиковали због бизарног разлога

Једна фотографија Ане Ивановић на Инстаграму била је довољна да се покрене једна потпуно бесмислена расправа - о њеним чарапама, односно недостатку истих.

Наиме, најпознатија српска тенисерка позирала је у зимској јакни, са капом на глави, шалом око врата и рукавицама на рукама, али панталоне су откривале њене голе глежњеве. Како то на интернету бива, недостатак чарапа некима је, из само њима познатог разлога, засметао, пише Index.hr.

"Чизме?", "Капа, шал, рукавице све је на мjесту, али гдjе су чарапе? Ана волим те, али ово је већ смијешно", "Исти случај када обуку љетњу хаљиницу и зимске чизме или хаљиница + шал и то масовно раде", бунили су се неки "модни стручњаци".

Ствари су отишле толико далеко да су неки осјетили потребу да стану у Анину обрану. "Како знаш да не носи чарапе? А и ако њој није хладно, што тебе брига?", написао је један Анин пратитељ. Они који се нису бунили због тога што не носи чарапе, питали су се зашто носи зимску одјећу у октобру, а било је и оних којима је засметало што се фотографисала у окружењу спремном за Ноћ вештица. "Срби то не славе...", "Ако није од Бога, а ово није...", били су само неки од коментара, а Анина фотографија показала је да ћете на интернету увијек успијети некога да увредите, па макар и својим одабиром чарапа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана