Ана и Швајни лумпују по Београду

Агенције
Ана и Швајни лумпују по Београду

Српска тенисерка Ана Ивановић је ових дана дошла у Београд, а одмах за њом долетио је и њен дечко, њемачки фудбалер Бастијан Швајнштајгер.

Бастијан ће, како пишу српски медији, неколико дана боравити у главном граду Србије јер фудбалери Бајерна имају слободне дане.

А гдје га је дјевојка извела, указао је један коментар на друштвеној мрежи "Твитер".

- Оно кад сасвим случајно сретнеш ни мање ни више него Бастијана Швајнштајгера усред Београда на староградској музици. Бастијане, Србине. То, Ана Ивановић! - написао је одушевљени фан овог популарног спортског пара.

Иначе, тенисерка је суботње пријеподне искористила за трчање на Ушћу. Све је снимила мобилним телефоном, а у видеу објашњава како обожава ту да трчи, јер је то мјесто веже за најљепше успомене из дјетињства.

Да је љубав између њих двоје и те како јака, доказали су и снимци једног њемачког часописа. Наиме, само неколико дана након што је фудбалер Бајерна скинуо име бивше дјевојке Саре Браднер са копачки, на њено мјесто је дошла Ана Ивановић.

На његовим копачкама се, наиме, нашло тепање на српском. На лијевој копачки налази се српска застава, ријеч "душо", 31 - број дреса у Бајерну и 7 - број дреса у репрезентацији Њемачке.

На десној копачки налази се застава Њемачке и 5.9.2014 - датум упознавања, односно почетка везе са Аном. За оне који нису упућени, а вјерујемо да је таквих мало, Бастијан и Ана су своју љубав обзнанили у септембру у Њујорку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана