Амбер скандалом прославила развод

Агенције
Амбер скандалом прославила развод

Популарна глумица Амбер Херд жељела је да прослави развод од Џонија Депа лудим ноћним проводом, али се вече за њу и њене пријатељице претворило у непријатан инцидент.

Херд је била у друштву колегиница Марго Роби и Каре Делевињ у Лондону, па су испланирале да посјете један популарни стриптиз бар. Ипак, због непристојног понашања нису им дозволили улаз.

- Свако ко има поштовања је добродошао, али Кара и њене пријатељице нису се понашале онако како се очекује од наших муштерија. Клуб је био пун и био је мали ред испред, али је Кара захтијевала да их одмах пустимо унутра, а при томе су одбијале и да плате улазницу од 20 фунти као сви остали - прича власник клуба.

Додаје да је Кара све вријеме викала на обезбјеђење.

- Знате ли ви ко сам ја? Ја сам Кара Делевињ, а ово је моја другарица Амбер која се управо развела - прича он.

Упорно су говориле особљу да су оне веома познате, али то за овај клуб није ништа ново, јер је особље навикло да ово мјесто посјећују познате особе.

- На крају смо морали да их замолимо да оду, јер нису жељеле да плате улаз - додао је он.

Амбер Херд тврди да ју је Џони Деп насилнички тукао, али таблоид "ТМЗ" дошао је у посјед снимка који је Амбер снимила почетком ове године, неколико мјесеци прије него што ју је Џони наводно први пут претукао.

На њему се види да Амбер, која је крајем маја ове године поднијела захтјев за развод од Џонија Депа након 15 мјесеци брака, снима Депа како пијан руши флаше и баца ствари по кући.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана