Амбер Херд признала да "још увијек воли Депа": Нисам савршена, не замјерам му ништа

ГС
Foto: Принтскрин

Први ексклузивни интервју Амбер Херд након фамозног суђења привукао је велику пажњу јавности, а између осталог, глумица је признала и како још увијек воли свога бившег супруга.

У другом дијелу интервјуа, Херд је проговорила о својим осјећајима према Џонију Депу, у чију је корист донешена пресуда.

"Волим га. Апсолутно. Вољела сам га свим срцем. Покушавала сам најбоље што сам могла да наш дубоко нарушени однос функционише, но нисам успјела", рекла је она.

Такође, истакла је и како нема негативних осјећања према бившем супругу: "Не мислим ништа лоше о њему, нити му желим лоше. Ништа му не замјерам. Знам да је то можда тешко разумјети или би могло бити и врло једноставно ако сте икада некога вољели. Требало би бити једноставно", додала је.

Херд која је раније признала како је чинила неке ужасне ствари у својим везама, открила је како се плаши да би је Џони могао поново тужити, ако настави говорити у јавности.

"Узела сам здраво за готово моје право на слободу говора. Плашим се да би сваки мој корак могао бити нова прилика да ме се ушутка", рекла је Херд, па додала: "Знам да нисам добра жртва. Нисам симпатична, нисам савршена жртва. Али приликом свједочења тражила сам од пороте да покушају видјети човјека у мени", рекла је Херд.

Ексклузивни интервју био је први пут да се глумица огласи откако је дужна да исплати Депу 15 милиона долара одштете.

У првом дијелу, глумица је признала да је чинила грозне ствари и направила пуно грешака, но да је увијек "говорила истину".

Када је ријеч о њеној будућности, Херд је закључила да се сада може фокусирати на то да буде мајка својој једногодишњој кћери, преноси Klix.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана