Амбер Херд не одустаје, повукла драстичан потез, жалба против Депа и нови докази

ГС
Амбер Херд не одустаје, повукла драстичан потез, жалба против Депа и нови докази

Чини се да суђењу између Амбер Херд и Џонија Депа још није крај, а о овоме брује страни медији.

Амбер Херд поднијела жалбу на пресуду

Након што је суђење деценије, како су га многи звали, између бивших супружника Амбер Херд и Џонија Депа крајем маја завршено у глумчеву корист, глумица не одустаје.

Поднијела је жалбу на пресуду и ангажовала нови тим адвоката, фирму Баллард Спахр.

Уз њу ће бити Дејвид Л. Акселрод, а затим и Џеј Вард Броун, који су претходно бранили „Њујорк Тајмс" раније ове године због, такође, тужбе за клевету коју је подигла политичарка Сара Палин.

Илејн Чарлсон Бредехофт, која је заступала Амбер у шестонедјељном суђењу у округу у Вирџинији раније ове године, повлачи се с функције.

"Када је ријеч о заштити темељног права на слободу говора, на одлуку жирија, да парафразирамо - не гледамо као на почетак краја, већ само на крај почетка. Друго суђење захтјева другачије заступање, нарочито из разлога што толико нових доказа сада излази на видјело", изјавили су из адвокатског тима Амбер Херд.

"Апелациони суд ће одрадити посао како треба, у то смо увјерени. Овјде неће бити ријечи ни о чијој популарности, нити ће такве ствари имати било какву улогу у причи", додали су и истакли да им је овај случај одлично дошао, јер се ради о ономе за шта се они и боре, преноси Mondo.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана