Александра Пријовић тврди да ће ова пјевачица бити велика звијезда

ГС
Александра Пријовић тврди да ће ова пјевачица бити велика звијезда

Млада музичка звијезда Александра Пријовић синоћ је у Новом Саду у дворани "Спенса" одржала свој први концерт од заказана узастопна три, а карте су се распродале невјероватном брзином.

Александра је за прво вече свог концерта у Новом Саду одлучила да обуче екстравагантну хаљину у лила нијанси, која је имала прорезе са свих страна, а онда је одлучила да се пресвуче у моћно тексас одјело за које је искеширала 15.000 евра. Међутим посебну пажњу привукла је црвена комбинација на концерту.

Пјевачица је потом након концерта сумирала утиске и прокоментарисала младу пјевачицу Барбара Бобак, која је синоћ била гост на њеном концерту, а када ју је публика видјела, пла је у транс.

- Барбара је изашла на сцену и објаснила, све се окренуло наопако, настао је хаос. Она разваљује гдје год да дође, желим да јој честитам. Јако је посебна, одушевила ме је, супер је лик и хвала јој што је била мој гост. Она ће напунити Арену ту нема говора, кад је жена изашла све је било јасно. Све што ради је на нивоу - рекла је Александра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана