Александра Ковачевић дипломирала

Агенције
Александра Ковачевић дипломирала

Манекенка Александра Ковачевић, која се 2011. године такмичила као представник БиХ за Miss Earth, дипломирала је на Економском факултету у Палама.

Лијепа Александра одлучила је да послије десет година бављења моделингом крене новим путем.

- Економија је оно чиме заиста желим да се бавим у будућности. Мој отац је економиста и љубав према овој науци није баш случајна. Имала сам велику подршку својих ближњих који су заједно са мном корачали према овој дипломи - рекла  је манекенка.

Каже да планира да у септембру настави образовање, па ће уписати мастер студије, а сада се спрема за годишњи одмор који ће провести у Њемачкој, Грчкој и Србији.

- Сматрам да је дошло вријеме да моделинг и тај период свог живота оставим у лијепом сјећању и кренем даље. Кажу да је "једном мис заувијек мис". Мене ће та титула пратити док сам жива и веома сам поносна на то. На све ове године проведене у свијету моде носим само дивне успомене - поручила је Александара.

Прича да ће јој у сјећању посебно остати путовања кроз многе занимљиве земље, упознавање различитих култура и традиција, али и стицање нових пријатељстава и освајање круне.

- То је у мом животу нашло посебно мјесто - рекла је Александра која се 2011. на такмичењу на Филипинима пласирала међу осам најљепших.

Такође је учествовала и на другим бројним такмичењима љепоте, међу којима је Избор за мис туризма у Малезији 2013. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана