30 година од легендарне насловнице, славна глумица нага у 56. изгледа савршено

Агенције
30 година од легендарне насловнице, славна глумица нага у 56. изгледа савршено

Готово тридесет година након што је трудна и гола осванула на насловници часописа Венити Фер, глумица Деми Муре се поново скинула за насловницу једног часописа.

Мур ће у новембру ове године напунити 57 година, али изгледа као да има упола мање година. Славна глумица је потпуно гола позирала за насловницу новог броја америчког Харперс Базара. Фотографија је осванула и на Инстаграм профилу тог часописа и на глумицином приватном профилу, гдје је сакупила скоро 50 хиљада лајкова.

Многе славне глумице одушевљене су изгледом колегице у 56. години. Пенелопе Круз јој је на шпанском написала да је лијепа, а одушевљена Кејт Хадсон поручила јој је да је прелијепа.

Деми на фотографији позира поред базена, а за Харперс Базар је проговорила и о неким интимним стварима и борбама које је водила, пише Klix. Разлог зашто глумица одлучила да се скине јесте, према писању америчких медија, скори излазак њене књиге “Inside Out” у којој је открила готово све.

У књизи глумица искрено проговара о свом дjетињству, 40-годишњој каријери, браковима и проблемима са зависношћу.

Деми је одрасла у нефункционалној вези родитеља хипија и још као дијете је спасила живот мајци вадећи јој таблете из уста како се не би предозирала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана