10 година након секс скандала: Није била моја кривица

Агенције
10 година након секс скандала: Није била моја кривица

Иако је прошло више од десет година како је у јавност процурио снимак секса Парис Хилтон и њеног тадашњег дечка Рика Саломона, богата насљедница се осврнула на тај догађај.

Тридесеттрогодишња Парис се у интервјуу за "Телеграф" присјетила тешког периода који је услиједио након што је снимак секса под називом „One night in Paris" угледао свјетлост дана.

"То је било поражавајуће јер је то био неко с ким сам била неколико година. Мислим да након тога више никад нећу бити у стању да верујем било ком мушкарцу. То је било нешто најгоре што је неко могао да уради дjевојци. Била сам врло млада, није била моја кривица", изјавила је додајући да сада тражи дечка – „Неког ко је као мој отац, лојална особа с добрим срцем, само је то битно у животу"

Парис је такође признала да јој је то искуство помогло да се окружи позитивним људима на које се може ослонити и којима може вjеровати.

"Ако људи желе да буду зли њихов проблем. Била сам јако рањива. Звала бих мајку и плакала све врijеме, али сад се смијем. Много људи има лоше намјере, многе дјевојке желе да се друже са мном како би постале ’неко’. Од таквих људи бјежим", закључила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана