Зодијак открива какав ће он бити муж: Ево ко је најбољи, а од кога треба да бјежите главом без обзира

ГС
Foto: Илустрација

Стручњакиња за хороскоп, Силвија Смит рангирала је мужеве, од најбољих до најгорих, према хороскопским знаковима.

Рак

У срцу већине бракова је љубав и емоционална преданост, а Рак ће увијек тражити емоционалну подршку и повезаност од супружника. Због тога је он на првом мјесту као најбољи муж. Ракови као брачни партнери су осјетљиви, брижни, отпорни и снажни љубавници у кревету – савршен материјал за мужа.

Вага

Разборит, љубазан муж с великим срцем звучи као муж врхунског квалитета. Ако је ваш муж Вага, имате среће јер је увијек ту за вас када је љубав у питању. Ваге се заиста труде да побољшају брачни живот и односе се с љубављу према свима око себе.

Шкорпија

Шкорпија може изградити емоционалне везе једнако добро као што може да их сруше. Ипак, останете ли на “правој” страни код Шкорпије, открићете особине које као да су створене да буде савршен материјал за мужа. Они су лојални, предани, подржавају вас, штите и несебични су на начин на који то није ниједан други знак.

Јарац

Јарчевима се често замјера да су превише практични и реалистични. Међутим, то су двије невјероватне врлине које пружају темељ за чврст, одржив и стабилан брак. Они не узимају обвезу здраво за готово, а ако вам се обвежу, помјериће небо и земљу за партнера, пише Марриаге. Они често крију властите емоције, које не дијеле баш са свима. Након што ступите у однос с Јарцем и они схвате да могу да вам вјерују, почећете да увиђају зашто су на листи најбољих мужева према хороскопском знаку.

Риба

Муж Риба је добар улов. Креативни су, емотивни и учиниће све што је потребно да створе мирну атмосферу у дому и браку. Такође ће бити фантастични родитељи пуни љубави и његе. Међутим, они повремено могу изгубити осјећај за реалност, што је једини разлог зашто су заузеле пето мјесто на листи најбољих мужева.

Бик

Већина Бикова ужива у мирном кућном окружењу и воле луксуз и удобност, тако да ћете сигурно изградити стабилан и удобан живот с мужем Биком. Он ће бити емоционално присутан, иако ћете можда морати мало да га упутите у то подручје. То је ипак инвестиција која ствара савршеног мужа.

Лав

Они могу бити изузетно привржени и предани својој жени, дому и породици, што је велики плус ако имате мужа Лава. Бити у браку с Лавом је попут припитомљавања једног, они су пуни љубави, предани и драги, али се не суздржавају кад их нешто изнервира.

Близанац

С Близанцима никада није досадно. Њима је потребна стимулација која ствара срећан и забаван брак. Емоционална повезаност је неопходна за њих – толико им је важна да би је, ако је на крају не добију, могли потражити негдје друго. Они су такође лојални супружници.

Дјевица

Дјевице ће се радо скрасити, али то не значи да ће им увијек бити најпријатније. Оне су одане и предане жени, породици и обавезама, што их чини правим уловом.

Ован

Ако желите авантуру и желите да будете први у свему, а немате ништа против да муж ради шта год он жели, онда вас чека забавна вожња с Овном. Они не раде ствари на пола и увијек морају да буду први у свему што може створити неке забавне авантуре. А, када је све супер, Ован ће бити савршен партнер и затрпаће вас свиме што вам треба у вези. Али када ствари не иду добро, ако се он досађује или постане депресиван, а ако само желите миран живот, вријеме је да му се склоните с пута.

Водолија

Разлог зашто је Водолија тако ниско рангиран као муж није тај што није одан или чак емоционално повезан. Већ будући да проводе толико времена живећи у својим главама, мало је вјероватно да ће вам моћи показати емоционалну преданост коју осјећају према вама на начин који бисте могли разумјети, иако ће вас вољети на свој начин.

Стријелац

Мужеви Стријелци су забавни и пуни живота, али једини проблем је што им тешко пада је да буду одани. Не значи да ће сви супружници Стријелци варати, али у суштини они су љубитељи свега, па тако и ‘других’, пише Жена.Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана