Знакови који ће да вам "забију нож у леђа"

ГС
Знакови који ће да вам "забију нож у леђа"

Понекад некога познајемо јако дуго, па нас изненади његово окретање леђа.

Астролози кажу да склоност таквом понашању може да се "ишчита" у хороскопу.

Док постоје неки људи који би ставили руку у ватру за вас у свакој ситуацији и небројено пута су вам доказали своју оданост, постоје и они којима не треба вјеровати, јер ће вам у првој прилици "забити нож у леђа". Било да то чине из пуке користи, злих намера или навике, астролози кажу да има пет хороскопских знакова којима не треба да се вјерује, већ са њима увек будите опрезни, преноси superzena.b92.net.

1. Ован: Највећи забијач ножа у леђа

Ован тврди да је вијеран хороскопски знак, али њихови поступци су понекад врло сумњиви. Дјелују довољно пријатељски, али неће да оклијевају да се понашају непријатељски кад уоче прилику за напредовање или остварење својих циљева, чак иако то подразумијева издају својих најбољих пријатеља.

2. Близанци: Нису оличење вјерности

Личност Близанаца дефинитивно је оно на шта сви треба да обрате пажњу. Ти људи су изврсни глумци и без проблема се понашају као ваш најбољи пријатељ једне недеље, а већ следеће вам окрећу леђа.

3. Лав: Потпуни опортуниста

Није да су Лавови зли, али су заправо врло нестални и лако мијењају своје ставове. Личност Лава је одлучна и жели да се попне на врх, због чега се, кад им се добра прилика нађе на путу, неcће суздржавати од одбијања пријатеља.

4. Шкорпија: Безосјеcћајно елиминише "пријетње"

Са тако непредвидивом и мистериозном личношcћу тешко је предвидјети шта би Шкорпија могла да уради, а што се тиче пријатељства, не рачунајте на њихову оданост. Шкорпија је превише амбициозна да би на прво мјесто стављала своја пријатељства и осјеcћања других људи.

5. Рибе: Лажни пријатељи

Рибе су тај пријатељ који ће да вам забије нож у леђа док вам се смјешка. Рибе су један од најповршнијих и најплићих хороскопских знакова што објашњава зашто се претварају да су вам добри пријатељи, иако у стварности траже начине да вас сломе и тиме уздигну себе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана